Menu

VICTORIE CLARĂ

Victorie clară pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău la debutul în noul sezon al Ligii Florilor. Jucătoarele antrenate de Ovidiu Mihăilă și Romeo Ilie s-au impus pe teren propriu cu 32-22 în fața formației Universitatea Cluj. La pauză, buzoiencele conduceau cu 7 goluri diferență.

Handbalistele Gloriei Buzău au învins echipa Universitatea Cluj în primul meci din noua stagiune. După un ultim turneu de pregătire dominat de către sportivele buzoiene, echipa antrenată de Ovidiu Mihăilă și Romeo Ilie a surclasat echipa din Cluj, scorul final la sfârșitul celor celor 60 de minute de joc fiind 32-22. Handbalistele de la SCM Gloria Buzău au controlat partida încă din start, în timp ce ardelencele au încercat să țină ritmul. Echilibrul partidei s-a rupt la jumătatea repriziei, când jucătoarele de la “U” Cluj nu au marcat timp de 10 minute, iar buzioencele s-au distanțat pe tabelă. Cu un avantaj de șapte goluri la pauză, actul secund a devenit o formalitate pentru handbalistele Gloriei, care s-au impus cu 32-22, la finalul celor 60 de minute.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>