Menu

O NOUĂ ACȚIUNE DE ECOLOGIZARE

Actiune de ecologizare desfasurata seara trecuta, in centrul municipiului Rm. Sarat, de un grup de voluntari. Sub sloganul ,,Mai curat Rm. Sarat”, zeci de ramniceni, printre care si copii, au dat exemplu de simt civic si au curatat întreaga zona de gunoaiele aruncate la intamplare.

O nouă acțiune de ecologizare seara trecută la Rm Sărat. Este vorba despre o inițiativă a membrilor Grupului ,,Mai curat Rm. Sarat”, care încă din primăvară au actionat in mai multe zone ale orasului si pe albia raului Ramnic. Ei au vrut în acest fel să îi facă pe cei din jurul lor să conștientizeze dezastrul pe care îl pot produce gunoaiele aruncate la întâmplare. Actiunile de curatenie demarate de grupul ,,Mai curat Rm. Sarat” au primit și sprijinul institutiilor publice locale din Rm. Sarat. Seara trecuta, voluntarii grupului au continuat seria acțiunilor de curatenie in zona centrala a orasului.

O mana de ajutor in actiunea de curatenie au dat-o si copiii. Însoțiți de părinți, cei mici au invatat o lecție importantă.

Și Politia Locala din Rm. Sarat a sprijinit si s-a implicat in actiunea organizata ieri in zona centrală a orașului.

Coordonatorii proiectului ,,Mai curat Rm. Sărat” vor sa continue seria actiunilor de ecologizare, participarea fiind deschisă tuturor celor care vor să contribuie la curăţenia orasului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>