Menu

EXPLICAȚII ȘI PROPUNERI

Modernizarea sistemului de iluminatul public stradal din Rm. Sarat starnește controverse. Un consilier PNL cere explicații Primăriei în privința modului în care în oraș au fost montate recent 2717 lampi pe led. El propune, de asemenea, administratiei locale ca lămpile înlocuite sa fie montate in zonele in care iluminatul este deficitar.

Modernizarea sistemului de iluminatul public stradal din Rm. Sarat, prin montarea a 2717 lampi pe led, starnește controverse. Consilierul PNL Ionuț Iuga solicită Primăriei explicații în privința amplasării acestor lămpi pe străzile din oraș. Iuga precizeaza ca in prezent, in oras inca sunt zone cu un iluminiat deficitar si propune municipalitatii ca lampile care au fost inlocuite sa fie reutilizate si montate acolo unde se impune:

Consilierul PSD Nicolae Florian consideră că iluminatul deficitar din unele zone ale orașului se datorează și faptului că  proiectul de modernizare a iluminatului public stradal nu a permis acoperirea integrala a orasului cu lampi pe led.

2717 lampi pe led au fost déjà montate in municipiul Rm. Sarat, in urma implementarii proiectului de modernizare a sistemului de iluminat public stradal cu fonduri elvetiene. Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 1 milion euro.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>