Menu

BAL CARITABIL LA CRUCEA ROȘIE

După mai mulți ani de pauză, Crucea Roșie Buzău reia tradiția organizării balurilor caritabile. Anul acesta, balul Crucii Roșii se va desfășura pe 4 octombrie, iar scopul lui este de a strânge banii necesari achiziționării unei mașini 4×4. Cu ajutorul acesteia voluntarii ar putea ajunge mai ușor la beneficiarii aflați în zone izolate.

O seară regală cu iz vintage, care să ne ducă cu gândul la balurile interbelice organizate de Regina Maria, despre care se știe că a fost patroana Crucii Roșii și că s-a implicat activ în numeroase acțiuni umanitare, mai ales în timpul Primului Război Mondial. Asta ne propun reprezentanții Crucii Roșii din Buzău la balul pe care îl vor organiza pe 4 octombrie.

În total vor fi 100 de invitații scoase la vânzare de către Crucea Roșie. Prețul unei invitații va fi de 100 de lei și va include un meniu variat.

În cadrul locației va exista și o urnă pentru donații, unde cei prezenți vor putea lăsa sume de bani pentru îndeplinirea scopului final al balului, acela de a strânge bani pentru achiziționarea unui autoturism 4×4 necesar pentru deplasarea în zonele de munte, greu accesibile. De altfel, Crucea Roșie este o entitate care se autofinanțează, astfel că buzoienii pot pune umărul pentru sprijinirea acțiunilor voluntarilor în comunitate.

De-a lungul timpului Crucea Roșie Buzău a fost prezentă în cea mai mare parte a acțiunilor umanitare din județ, fie prin intermediul voluntarilor, fie cu ajutorul celor ce au putut și au vrut să-și ajute semenii aflați în suferință.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>