Menu

LEGE ȘI ORDINE, CU POLIȚIȘTI SUB ACOPERIRE

Strategie nouă de combatere a infracționalității! Poliţiştii locali din Buzău sunt trimişi de primar să patruleze îmbrăcaţi civil, ca să îi prindă în flagrant pe cei ce lasă pe trotuare mucuri de ţigară sau coji de semințe, pe cei care fac scandal sau pe buzoienii care săvârșesc acte de vandalism. Totodată, conducerea Primăriei Buzău anunță că polițiștii locali nu vor mai patrula noaptea, ci vor acționa punctual, în urma sesizărilor primite la dispeceratul instituției.

Mai mulți consilieri locali i-au sesizat, recent, primarului Constantin Toma că în ultime vreme, polițiștii locali din Buzău au dispărut de pe străzile urbei. În același timp, ei sunt văzuți în autobuze, câte doi sau chiar trei, alături de controlorii Trans-Bus.

Edilul Buzăului a explicat care este motivul pentru care tot mai puțini polițiști locali sunt văzuți pe stradă: ei acționează în civil, ca o nouă strategie de combatere a infracționalității în municipiu.

Totodată, polițiștii locali din Buzău nu vor mai patrula noaptea, ca până acum, ci vor acționa punctual, în urma sesizărilor primite la dispeceratul Poliției Locale.

Una dintre „victimele” poliţiştilor locali sub acoperire este un tânăr aflat sub influența drogurilor, care zăcea pe o băncuță din centrul municipiului Buzău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>