Menu

VICTORIE FACILĂ

SCM Gloria Buzău a reușit o vitorie facilă în partida disputată sambata, pe teren propriu, în compania grupării Daco-Getica București. Vali Alexandru este autorul celor două goluri marcate de buzoieni după un meci dominat autoritar. În urma acestui succes, SCM Gloria a urcat pe locul 2 în Liga a doua la fotbal, cu 16 puncte acumulate în șapte etape.

Formația bucureșteană Daco-Getica nu a reușit să pună deloc probleme Gloriei Buzău, în partida disputată sambata dimineata, pe arena din Crâng. Roș-albaștrii, băgați serios în ședință de tehnicianul Ilie Stan, după două meciuri fără gol înscris, și-au impus jocul din primul minut, reușind să domine partida din primul minut până la fluerul de final al arbitrului.

Golul de 1-0 a venit în minutul 22, dintr-un penalty înscris de Vali Alexandru, atacantul Gloriei primind credit în ciuda faptului că ratase o lovitură de pedeapsă care ar fi adus egalarea, în meciul cu Mioveni, de acum două saptamani.

Tot Vali Alexandru a majorat diferența, la scurt timp după pauză, ducând scorul la 2-0. Acesta, de altfel, a fost și scorul final al partidei Gloria Buzău – Daco-Getica București.

Cu 16 puncte acumulate în 7 etape, SCM Gloria Buzău a urcat pe locul al doilea al eșalonului secund. Liderul Turris Turnu Măgurele s-a împiedicat la Reșița, reușind doar o remiză, 1 la 1. scor înregistrat și în partida UTA Arad – CS Mioveni.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>