Menu

ÎNTÂLNIRE EMOȚIONANTĂ

Reîntâlnire emotionanta, la 45 de ani de la absolvirea liceului, pentru fosti elevi și profesori ai Colegiului National ,,Al. Vlahuta” din Rm. Sarat. Dascalii au strigat catalogul in sala de spectacole a Centrului Cultural ,,Florica Cristoforeanu”, dupa care au depănat amintiri din perioada liceului.

 Promotia anului 1974 a Liceului ,,Al. Vlahuta”  din Rm. Sarat si-a dat intâlnire, in weekend, in sala de spectacole a Centrului Cultural ,,Florica Cristoforeanu”, pentru a marca 45 de ani de la absolvirea scolii. In deschiderea evenimentului, dascalii au mentionat numele elevilor care nu au supravietuit celor 45 de ani asternuti de la momentul absolvirii, dupa care au strigat catalogul, iar participantii au raspuns ,,prezent”.

Bucurosi, dar si foarte emotionati la revederea cu fostii elevii au fost si dascalii. Profesorii au vorbit despre anii petrecuti cu drag la catedra, dar si despre rezultatele obtinute de-a lungul timpului.  

Fostul profesor de Limba si literatura romana, Ion Chivu, a intampinat fostii elevi cu versurile marelui poet national Mihai Eminescu.

Cei prezenti si-au amintit cu drag momente din anii de liceu.

Profesorul Ionel Dincă le-a multumit fostilor elevilor pentru prezenta, dar si Lui Dumnezeu, pentru ca a facut posibila intalnirea dupa 45 de ani de la absolvirea liceului.

La fiecare strigare a catalogului, fostii elevi au avut ocazia de a-si prezenta, pe scurt, realizarile din plan profesional si familial.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>