Menu

NOI CRITERII

Râmnicenii care vor sa obțina o locuinta sociala trebuie sa aiba un loc de munca si demonstreze ca pot intretine imobilul respectiv. Acestea sunt criteriile de atribuire a noilor locuinte sociale colective care ar urma sa se construiasca la Rm. Sarat. Potrivit municipalitatii, locuintele sunt destinate cetatenilor care nu beneficiaza de intreaga suma pentru a deveni proprietari.

32 de locuinte sociale colective urmeaza sa se construiasca la Rm. Sarat, in zona fostelor sere din cartierul Costieni. Proiectul este aprobat în cadrul Programului Operațional Regional privind  “Îmbunătățirea calității vieții populației din orașele mici și mijlocii din România” și are o valoare de aproximativ 4,8 milioane de euro. Perioada de implementare este 2019 – 2022. Ramnicenii care vor sa obtina o locuinta sociala trebuie sa aiba un loc de munca si demonstreze ca pot intretine imobilul respectiv. Potrivit municipalitatii, locuintele sunt destinate cetatenilor care nu beneficiaza de intreaga sumă pentru a deveni proprietari.

Daca nu vor fi inregistrate contestatii, lucrarile de construire a celor 32 de locuinte sociale ar putea demara in primavara anului viitor.

Proiectul privind construirea unor locuinte sociale colective cuprinde si modernizarea unui numar de strazi din cartierele de la periferia municipiului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>