Menu

POSTURI DE DIRECTORI, NEATRACTIVE

De 5 ani, Spitalul Județean Buzău incearca sa angajeze un director medical si de alti doi ani director de ingrijiri si director financiar contabil. In prezent, toate cele trei posturi sunt ocupate de angajați numiti cu  delegatie, adica pe o perioadă de sase luni, iar pentru a rezolva aceasta situatie, luna aceasta a fost organizat un concurs. Din pacate, situatia inregistrata de ani buni s-a repetat si niciunul dintre cei trei angajați care ocupa in prezent posturile, dar nici alti candidați, nu si-au manifestat intentia de a participa la concurs.

La începutul lunii, Spitalul Județean Buzău anuța că scoate la concurs trei posturi: director medical, director de ingrijiri si director financiar contabil.  Nimeni din cadrul spitalului și nici din afara acestuia nu și-a dorit aceste funcții, pentru că la concurs nu s-au înscris nici măcar cei care au ocupat pană acum aceste posturi cu delegație, astfel că la Serviciul de Resurse Umane al spitalului nu s-a prezentat niciun candidat pentru a-și depune dosarul.

În cazul în care cei trei deținători ai funcțiilor scoase la concurs vor fi de acord să își continue mandatul cu delegație, vor continua în aceeași echipă, urmând ca peste șase luni, să se organizeze un nou examen pentru ocuparea celor trei posturi. În prezent, cele trei posturi sunt ocupate, cu delegație, de către Dana Marinescu – director medical, Luminița Turcu – director de îngrijiri și Elena Rusen – director financiar contabil.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>