Menu

LUCRĂRI NECESARE

Refacerea marcajului rutier pe anumite artere din municipiu a reprezentat o prioritate, in ultima perioada, pentru Administratia Domeniului Public din Rm. Sarat. Lucrarea a fost realizata pentru a asigura desfasurarea traficului rutier in siguranta, dar si la solicitarea reprezentantilor scolilor de soferi din municipiu.

La solicitarea reprezentantilor scolilor de soferi din municipiu, dar si pentru desfasurarea unui trafic rutier in siguranta, Administratia Domeniului Public din Rm. Sarat a realizat marcajul rutier pe mai multe artere din municipiu. Daca la inceputul sezonului cald, echipele de la Sistematizare rutiera si cele de la sectorul asfaltari din cadrul ADP Rm. Sarat au trasat marcajele rutiere pe strada Toamnei, Bulevardul Eroilor si intersectia cu soseaua Podgoriei, acum au fost vizate Bulevardul Digului si strada Dorobanti.

Totodata, angajatii unitatii realizeaza lucrari de asfaltare a trotuarelor pe strada Matei Basarab din municipiu.

Locuitorii Ramnicului asteapta interventia echipelor ADP si in alte zone din oras, acolo unde se impune reabilitarea infrastructurii, insa problemele existente la nivelul municipiului se pot rezolva doar in urma unor ample proiecte de modernizare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>