Menu

ÎNCĂ UN MORT, DUPĂ MASACRUL DE LA SĂPOCA

Un bărbat de 74 de ani, care era internat la spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, victimă a criminalului de la Săpoca, a decedat. Numărul morților a ajuns astfel la șapte. Agresorul care i-a lovit cu stativul de perfuzii, în dimineața zilei de 18 august, a fost adus astăzi sub escorta polițiștilor la Parchet și a fost anunțat că i s-a schimbat încadrarea, în omor calificat pentru șapte persoane și tenatativă de omor pentru alte șase.

Autorul crimelor din dimineața zilei de 18 august, de la Spitalul Săpoca, de a fost înștiințat de procurorului de caz, în prezența avocatului primit din oficiu, că i s-a schimbat încadrarea, în urma decesului celei de a șaptea victime, în omor calificat pentru șapte persoane și tentativă la omor pentru șase persoane.

Inculpatul este, de asemenea, acuzat pentru distrugere. Sunt așteptate cele două expertize: cea medico-legală care va stabili dacă agresorul avea discernământ la momentul comiterii faptelor, și cea toxicologică, în urma căreia se va vedea ce medicație i se administrase.

În cazul în care criminalul va fi declarat responsabil pentru faptele sale, va fi pasibil de închisoare de la 15 la 25 de ani sau chiar pușcărie pe viatță.

Dacă experții psihiatri vor aprecia că a avut discernământ abolit sau diminuat, cuantumul pedepselor ar putea fi mai mic sau chiar ar putea fi internat pe viață într-un spital de psihiatrie și măsuri de siguranță, așa cum este cel din Săpoca.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>