Menu

CONTRABANDIȘTI URMĂRIȚI DE JANDARMI

Scene desprinse parcă din filmele de acțiune, joi, pe străzile din cartierul buzoian Simileasca. Doi tineri au fost urmăriți de către un echipaj de jandarmi, după ce au fost surprinși în timp ce încărcau un bagaj suspect într-o mașină. Peste 1.000 de pachete de țigări de contrabandă au fost confiscate, iar cei doi tineri au fost reținuti.

În timp ce se afla într-o misiune de patrulare, un echipaj mobil de jandarmi a observat cum două persoane au încărcat în grabă un bagaj voluminos într-un autoturism. Jandarmii s-au sesizat și au pornit în urmărirea autoturismului, pe strada Transilvaniei. Fugarii au apăsat accelerația și au virat în viteză, cu jandarmii după ei.

Jandarmii au continuat urmărirea pe jos, iar după aproximativ 2 minute au reuşit să îl prindă pe unul dintre cei doi fugari, un buzoian de 43 de ani.

Celălalt fugar a reușit să se refugieze într- un imobil, dar a fost prins câteva ore mai târziu. În urma controlului autoturismului abandonat, în portbagaj au fost descoperite peste 1000 de pachete de țigarete.

Celor doi buzoieni le-au fost întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de contraband, în urma deținerii și transportului a 23.000 de țigarete, cercetările urmând a fi continuate de Poliție, sub supravegherea procurorului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>