Menu

METALUL, PERFORMANȚĂ ISTORICĂ

Metalul Buzău a ajuns, pentru prima dată de la înființarea clubului, în optimile de finală ale Cupei României la fotbal. Marți, formația buzoiană a câștigat cu 1-0 în fața echipei de ligă secundă Csikszereda Miercurea Ciuc. În optimile de finală ale competiției, elevii lui Vali Stan vor întâlni, cel mai probabil, o formație de primă ligă.

Fotbaliștii buzoieni de la Metalul au învins marți, pe stadionul „Cornel Negoescu”, formația Csikszereda Miercurea Ciuc, în șaisprezecimile de finală ale Cupei României. Metalul a câștigat în fața divizionarei secunde cu scorul de 1-0. Golul victoriei a fost marcat în primul minut de prelungire din repriza întâi, prin Andrei Grăjdan, care a înscris cu o lovitură de cap după o centrare din corner.

Prin această victorie, elevii lui Valentin Stan au reușit o performanță istorică și s-au calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, fază în care, mai mult ca sigur, va întâlni o formație primă ligă.

Echipele calificate în faza următoare a Cupei României, 16 la număr, vor juca în perioada 29 – 31 octombrie 2019.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>