Menu

„O FAMILIE, O CASĂ”

„O familie, o casă” va fi noua titulatură a Programului „Prima casă”. Senatul a aprobat, recent, propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea programului ”Prima casă”, iar iniţiativa guvernului are în primul rând un caracter social, pentru ca isi doreste să vina în sprijinul persoanelor cu venituri reduse.

Programul „Prima casă”  isi va schimba titulatura, in curand, in „O familie, o casă”. Senatul a aprobat, recent, propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea  programului ”Prima casă”. Iniţiativa guvernului are, în primul rând, un caracter social, pentru ca isi doreste să vina în sprijinul persoanelor cu venituri reduse. Astfel, noul program va putea fi accesat de o persoană singură sau de familiile fără copii cu un venit maxim lunar de 4.500 de lei, în timp ce o familie cu copii poate accesa noul program dacă are un venit maxim de 7.000 de lei.

Potrivit senatorului PSD Liliana Sbîrnea, o prevedere importanta a initiativei legislative o reprezinta posibilitatea stabilirii unei dobanzi fixe pe toata perioada de creditare.

Proiectul a fost adoptat în Senat si va merge in Camera Deputaţilor, pentru a primi votul decisiv.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>