Menu

DUPĂ 50 DE ANI DE CĂSĂTORIE

40 de cupluri care au împlinit 50 de ani de casatorie au fost aniversate, la sfarsitul saptamanii, de Primaria Rm. Sărat. Dupa premierea veteranilor, în sala de sedinte a Primariei, cuplurile care au sarbatorit anul acesta nunta de aur au avut parte de o surpriza muzicala la Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu”.

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie au primit diplome de onoare, dar și câte 500 de lei  din partea  Consiliul Local Municipal Rm. Sărat.

Râmnicenii care de cinci decenii trăiesc o frumoasă poveste pe drumul vieții în doi, sunt întotdeuana un adevărat exemplu pentru generația tânără.

Seniorii au si un mesaj pentru tinerii care sunt la inceput de drum in casnicie: sa se iubeasca si sa fie toleranti, iar parintii sa le fie alaturi, sa-i sprijine si sa-i indrume in viata.

În anul 1969, la Primăria Rm. Sărat, a fost inregistrat un număr de 212 casatorii. In prezent, doar 41 de casatorii mai sunt valabile, restul fiind desfacute prin hotarare de divort, prin decesul unuia sau ambilor soti ori prin stabilirea domiciliului in alte localitati.   

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>