Menu

CARAMBOL CU DOI RĂNIȚI

Accident cumplit seara trecută, în localitatea Oreavu, pe drumul European 85. Două persoane au fost rănite, în urma unui carambol în care au fost implicate trei autoturisme. Vinovat de producerea accidentului este un ramnicean de 51 de ani care se deplasa de la Buzău către Râmnicu Sărat. Acesta nu ar fi păstrat distanta de siguranță față de autovehiculul care circula înaintea sa și la volanul căruia se afla un bărbat de 43 de ani din Oreavu. În urma impactului, mașina lovită din spate a fost proiectată pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul unui buzoian. Cele două persoane ranite au fost transportate la spital pentru a li se acorda îngrijiri de specialitate.

Politistii recomandă conducătorilor auto să se asigure și sa semnalizeze din timp orice schimbare a directie de deplasare.

De asemenea, politistii recomanda conducatorilor auto sa adapteze viteza de deplasare la particularităţile de drum şi de trafic, sa nu se angajeze în efectuarea de depăşiri neregulamentare si foloseasca corect luminile, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, ploaie abundentă sau ceaţă densă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>