Menu

PREGĂTIRI PENTRU IARNĂ

Pe hârtie, pregătirile pentru iarnă par în grafic la Buzău. În cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prefectul de Buzău, Carmen Ichim, le-a cerut responsabililor de la Consiliul Judeţean şi de la Secția Drumuri Naţionale să ia măsuri pentru asigurarea unei intervenţii imediate a utilajelor de deszăpezire.

Reprezentanții instituțiilor responsabile cu deszăpezirea spun că, în această perioadă, se inventariază utilajele de intervenție și se fac stocuri de sare. Prefectura Buzău va fi trimite însă pe teren echipe mixte de control, pentru a nu exista surprize neplăcute odată cu prima ninsoare.

Echipele de control vor constata pe teren dacă autoritățile locale dispun de utilajele necesare, combustibil, stocuri de nisip, antiderapant, sare și echipe de lucrători care să asigure intervenția în cazul producerii de înzăpeziri pe drumurile județene și comunale. Un raport detaliat privind  rezultatele acestor verificări va fi prezentat după 1 noiembrie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>