Menu

NOI INVESTIȚII LA PIAȚĂ

Noi investiții demarate de Piețe, Târguri și Oboare Rm. Sărat. Noul director interimar, Ciprian Ghiță, spune ca in perioada urmatoare societatea va realiza lucrari la acoperisul halelor in care functioneaza Piata Agroalimentara si Piata de Marfuri Industriale.

De asemenea, societatea Piețe, Târguri și Oboare Rm. Sărat va demara, în perioada următoare, interventii la instalatia de climatizare a celor doua piete si refacerea caii de acces in Piata de produse agroalimentare.

Investitiile propuse de conducerea Piețe, Târguri și Oboare Rm. Sărat vor fi finanțate de Primărie, deoarece în bugetul institutiei pe anul 2019 nu sunt prevazuti bani pentru lucrari de modernizare.

Societatea Piețe, Târguri și Oboare din Rm. Sărat administrează Piata Agroalimentară, Piata de Marfuri Industriale si Oborul de la marginea orasului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>