Menu

“ZILELE MEDICALE ALE RÂMNICULUI”

Eveniment medical de marcă, la Rm. Sarat, in perioada 31 octombrie – 2 noiembrie 2019. Conferinta “Zilele medicale ale Râmnicului”, organizata in premiera in Rm Sărat, va reuni atat medici rezidenți, specialiști și medici primari din diverse specialități medico-chirurgicale, cat si asistenți medicali si studenți la medicină. Integrarea metodelor moderne de tratament în practica curentă, formarea și dezvoltarea profesională a medicilor şi asistentelor medicale în diverse specializări și promovarea inițiativelor de cercetare pentru comunitatea medicală și publicul larg, dar și promovarea imaginii Spitalului Municipal Râmnicu Sărat sunt principalele subiecte de dezbatere din cadrul evenimentului. 

Tema manifestării o reprezinta Abordarea Multidisciplinară și Interdisciplinară a Pacientului. Prezentările științifice vor fi de interes major pentru multiple specialități și vor aduce un plus de inovație în actualizarea cunoștințelor medicilor în diverse domenii. 

La evenimemt vor fi prezenti lectori si oameni de succes din domeniul medical, care le vor împărtăși participantilor din experiența lor clinică, la catedră sau chiar administrativă.

Evenimentul va cuprinde si un workshop cu tema primul ajutor medical. 

Evenimentul este organizat de Spitalul Municipal Rm. Sarat in parteneriat cu Primăria Rm. Sarat si Colegiul Medicilor din Buzau. Parteneri ai conferinței sunt si Asociatia Medicala Română, Societatea de Chirurgie Generala din Romania, Societatea Chirurgilor Palestinieni si Patronatul Medicilor de familie din judetul Buzau.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>