Menu

S-AU  ACOMODAT

Au fost mutați într-o altă școală, dar s-au acomodat cu noua locatie. Este vorba de elevii Colegiului National ,,Al. Vlahuta” din Rm. Sărat care sunt nevoiți sa invete in cadrul Liceului Tehnologic ,,Traian Savulescu” pe durata desfasurarii lucrarilor de reabilitare si modernizare demarate, in primavară, în unitatea de învățământ. In actuala locatie, elevii beneficiază de conditii bune de studiu, deoarece si Liceul Tehnologic ,,Traian Savulescu” a fost modernizat in urma cu cativa ani, iar salile au fost dotate corespunzator. Mulți elevi reclamă însă modificarea programului, care îi obligă sa invete după-amiaza.

Executia lucrarilor de modernizare de la Colegiul National,,Al. Vlahuta” se desfasoara intr-un ritm acceptabil, dar conducerea liceului consideră că se putea si mai bine.

Clădirea în care funcționează Colegiul Național “Al. Vlahuță” din Rm. Sarat are o vechime de 130 de ani si este declarată monument istoric. Proiectul de modernizare si reabilitare a unitatii este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar valoarea investitiei este de peste 4 milioane euro.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>