Menu

SFIDEAZĂ LEGEA

Sfidează legea cu bună știință, iar când sunt prinși găsesc tot felul de scuze pentru a fi iertați. Este cazul unor șoferi din Rm Sărat care dau în continuare de furcă polițișilor locali însărcinați cu siguranța rutieră. Parcarile neregulamentare, dar și oprirea autotursimelor pe spatiile verzi ori pe trecerile de pietoni sunt nereguli constatate des de polițiștii locali și sancționate pe măsură.

Uneori polițiștii locali din Rm Sărat sunt nevoiți să intervină si când apar conflicte între șoferi. Cele mai multe abateri visează însă staționarea neregulamentară a autoturismelor. În acest sens, Poliția Locală doreste initierea unui proiect de hotarare in cadrul Consiliului Local Municipal, care sa permita ridicarea mașinilor parcate ilegal.

Reprezentanții Politiei Locale Rm. Sarat recomanda participantilor la trafic să fie prudenți astfel încât să evite producerea unor evenimente rutiere nedorite. Oamenii legii îi sfătuiesc și pe pietoni să fie foarte atenți când traversează strada și mai ales la culoarea semaforului.

Nu de puține ori polițiștii locali au fost nevoiți să intervină și pentru a aplanarea unor conflicte iscate intre angajatii societatii Acvaterm si conducatorii auto care nu inteleg de ce trebuie achitata taxa in parcarile cu plata din oras.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>