Menu

TÂLHĂRIE LA DRUMUL MARE

Tentativă de jaf la drumul mare, ieri seară, pe șoseaua de centură a municipiului Buzău. Victimă a fost un bărbat de 31 de ani care se afla cu o rudă a sa, în zona unui magazin, cu două mașini încărcate cu marfă. La un moment dat, bărbatul a fost atacat de doi indivizi care au coborât dintr-un autoturism și au încercat să-i fure din mașină o geantă cu bani. Între victimă şi suspecţi s-a iscat o altercaţie și pentru că nu au reușit să fure geanta, tâlharii au dispărut cu autoturismul cu care veniseră. Șoferul atacat a alertat imediat Poliția.

Polițiștii au luat urma agresorilor și, după aproximativ 30 de minute, au descoperit autoturismul, înmatriculat în Bulgaria, într-o zonă împădurită, de lângă varianta ocolitoare a municipiului Buzău. În apropierea autovehiculului, poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Buzău au depistat doi argeşeni de 21 și respectiv 30 de ani. Ulterior, polițiștii au descoperit alţi doi tineri, în vârstă de 18 şi 21 de ani, de asemenea din Argeş. Ultimii doi au fost recunoscuţi de către șoferul atacat ca fiind cei care l-au agresat.

În timpul percheziţiei autovehiculului, polițiștii au găsit 25 haine din blană a căror provenienţă nu a putut fi justificată de către suspecţi. Oamenii legii au stabilit că bunurile, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, fuseseră sustrase de pe raza judeţului Iaşi, fapta nefiind sesizată Poliţiei. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor. Potrivit anchetatorilor, cei doi ar face parte dintr-o reţea care dădea lovituri în mai multe judeţe ale ţării.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>