Menu

PARTIDE CU MIZĂ

Iubitorii handbalului buzoian au ocazia sa asiste in aceasta saptamana la doua partide extrem de importante pe care Handbal Club Buzau 2012 si SCM Gloria Buzau le vor sustine in fata propriilor suporteri, in Sala Sporturilor ‘Romeo Iamandi’.

Elevii lui Eliodor Voica si Bogdan Constantin vor intalni o alta formatie in suferinta si cu putine puncte acumulate dupa sapte etape. Partida dintre Handbal Club Buzau 2012 – locul 12 cu 4 puncte- si Dobrogea Sud Constanta – locul 11 si 4 puncte- se va disputa joi, 17 octombrie, de la ora 18.00, iar buzoienii au sansa sa lege a doua victorie consecutiva pe teren propriu dupa succesul cu CSM Bucuresti.

La rândul lor, jucătoarele de la SCM Gloria Buzău vor sustine o alta intalnire dificila pe teren propriu cu Minaur Baia Mare. Cele doua formatii sunt despartite de un singur punct in clasament, SCM Gloria Buzau, locul 4 cu 15 puncte, Minaur, locul 3 cu 16 puncte, iar miza este imensa pentru fetele pregatite de Ovidiu Mihăilă si Romeo Ilie, dar si pentru formatia oaspete. Partida SCM Gloria Buzau – Minaur Baia Mare se va disputa sambata, 19 octombrie, cu incepere de la ora 18.00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>