Menu

MAI PUȚINI COMERCIANȚI ÎN PIAȚĂ

Numarul comerciantilor din Piata Centrala de Legume si Fructe din Rm Sărat este tot mai mic. A constatat-o și conducerea societății Piete, Tîrguri si Oboare care consideră că scăderea numărului de vânzători se datorează aparitiei marilor centre comerciale, dar si noilor reglementări legislative, care i-a determinat pe multi comercianti sa renunte la activitate. Dacă în Piata de marfuri industriale toate standurile sunt ocupate, in cea de Legume si Fructe, 46 de tarabe sunt libere.

Conditiile de vânzare, dar si preturile practicate in supermarketuri au îndepărtat cumpărătorii din piața de fructe și legume.

Chiar și așa, micii producatori agricoli sunt incurajati si asteptati sa-si vândă marfa in Piata din Rm. Sarat. Reprezentanții societății Piete, Targuri si Oboare Rm. Sarat recunosc că ar trebui găsite soluții pentru a crea comercianților din piață condiții optime de vânzare, pentru a atrage clienții.

Societatea Targuri, Piete si Oboare Rm. Sarat pune la dispozitia comerciantilor si producatorilor 214 de tarabe in  Piata Centrala de Legume si Fructe, 143 tarabe in sectorul producatorilor agricoli si 120 de standuri in Piata de Marfuri Industriale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>