Menu

FORFOTĂ LA CLĂDIREA BAZARULUI

Transformarea clădirii Bazarului din municipiul Buzău într-un mall de servicii, după un model pus în funcțiune cu succes de administrația din Deva, este în toi. Primarul Constantin Toma speră ca până la vara anului viitor, lucrările de reabilitare și recompartimentare să fie finalizate, iar o bună parte din resursa de personal a administrației locale să se mute în cel de-al doilea  sediu al Primăriei Buzău.

Practic, în noul sediu al Primăriei, cetățenii vor avea posibilitatea să-şi achite obligaţiile către bugetul local, – amenzile, taxele şi impozitele – dar să şi plătească diverse facturi, pentru serviciile de gaze, electricitate sau chiar cablu TV și internet. În clădirea de pe strada Cuza Vodă, una dintre cele mai vechi din oraș, vor fi mutate în întregime Direcţia Economică  și Serviciul Arhivă, dar și alte compartimente ale Primăriei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>