Menu

LUCRĂRI ÎN PARCURI

Toamna caldă și frumoasă invită în parc, dar nu doar pentru plimbări, ci și pentru lucrări. Cel puțin la Rm Sărat angajații Administrației Domeniului Public lucrează de zor la reamenajarea locului de joacă din Parcul Central si la schimbarea mobilierul stradal din Parcul Grigore Vieru. Refacerea terenului de joaca prin montarea unor pavele din tartan în Parcul Central se realizează la solicitarea părintilor, pentru siguranta celor mici.

Pavajele din tartan ramase dupa reamenajarea locului de joacă din Parcul Central vor fi montate de angajatii ADP in parcul din Zona Pod.

Lucrătorii Administrației Domeniului Public au realizat și lucrari de amenajare peisagistică in principalele zone ale orasului. In Parcul Grigore Vieru, băncuțele deteriorate de lemn au fost înlocuite cu unele din fier. Totodata, angajatii ADP au montat coșuri noi de gunoi și au plantat flori.

Reprezentanții ADP Rm. Sărat solicita cetătenilor sa aibă grijă si sa menţina în bune condiţii parcurile si spaţiilor de joacă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>