Menu

RAMPĂ DE LANSARE PENTRU TINERII ACTORI

Unii dintre cei mai talentați tineri actori și regizori români au ocazia să impresioneze pe scena Teatrul „George Ciprian” din Buzău într-o stagiune specială dedicată lor. Este vorba de „SăptămânaTeatrului Tânăr”, eveniment ajuns la ediția a șaptea și care se desfășoară în perioada 19 – 25 octombrie. Organizatorii promit spectacole de teatru cu teme diferite, pentru toate vârstele și gusturile.

Pentru tinerii actori și regizori români, „Săptămâna Teatrului Tânăr” de la Buzău poate fi o reală rampă de lansare.

La ediția 2019 a „Săptămânii Teatrului Tânăr” există și o premieră absolută. Este vorba despre spectacolul „Extraterestrul care îşi dorea ca amintire o pijama”, de Matei Vișniec.

Biletul de intrare la un spectacol din cadrul festivalului costă 35 de lei, pentru adulți, 30 de lei, pentru pensionari, și 20 de lei, pentru elevi și studenți. Tichetele pot fi procurate de la sediul Teatrului “George Ciprian”, de la agenția de bilete din incinta Galeriilor de artă, dar și online, accesând pagina de internet a instituției.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>