Menu

UN NOU CONTRACT DE SALUBRIZARE

Servicii mai bune de curățenie, containere distribuite populației pentru colectarea deșeurilor vegetale, dar și amenajarea unor platforme îngropate de gunoi, in zona blocurilor. Sunt câteva dintre angajamentele luate de societatea RER Ecologic odată cu semnarea unui nou contract de salubrizare cu administratia locala din Rm. Sarat.

La Primaria Rm. Sarat, reprezentantii institutiilor publice locale responsabile în procesul de salubrizare a orașului, președinți și administratori ai asociațiilor de proprietari, reprezentanți ai societății civile, dar si organizații care întreprind acțiuni de ecologizare în zonele vulnerabile ale Ramnicului au fost informati cu privire la noul plan tarifar, dar si la principalele tipuri de deseuri care urmeaza a se colecta in perioada urmatoare.

Odată cu semnarea noului contract de salubrizare, Primăria Rm Sărat a demarat campania ,,Curatenia orasului incepe cu tine!”, acțiune menită a conștientiza importanța implicării fiecărui cetățean în curățenia municipiului.

Noul contract de salubrizare va intra in vigoare incepand cu luna decembrie a acestui an si are o durata de opt ani.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>