Menu

FIRMĂ NOUĂ, DISCUȚII APRINSE 

Primăria Buzău va înființa o nouă societate comercială, prin asocierea a două firme aflate în subordinea administrației locale, Trans Bus și Urbis Serv. Principalul obiect de activitate a firmei Trans Urbis, va fi producerea și comercializarea mixturilor asfaltice, odată cu preluarea stației de asfalt, care se află în prezent în proprietatea societății Urbis Serv. Stația de asfalt este una dintre cele mai moderne din țară și are o capacitate de producție cu mult peste necesitățile Urbis. Din cauza unor restricții impuse prin lege, stația este folosită doar la 10% din capacitatea ei.

Înființarea noii societăți a dus la discuții aprinse în cadrul Consiliului Local Municipal Buzău. Consilierul PSD Constantin Florescu, fost judecător și șef al Tribunalului Buzău, i-a reproșat primarului Constantin Toma că asocierea Trans Bus și Urbis Serv este inoportună. Mai mult, Florescu consideră că procedura este una ilegală.

Primarul Constantin Toma crede că afirmațiile fostului judecător nu sunt fondate. Edilul a precizat că decizia de înființare a societății a fost luată după consultarea unor specialiști în drept, fără a se încălca vreo lege.

În ciuda controverselor, proiectul care vizează înființarea noii societăți a Primăriei Buzău a fost aprobat cu majoritate de voturi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>