Menu

INVITAȚIE LA LECTURĂ

Au intrat in fascinanta lume a povestilor alături de un scriitor. Vorbim despre prichindeii de la Gradinita cu Program Prelungit ,,Mugurasii” din Rm. Sarat, care, ieri, au avut ocazia să o cunoască pe Simona Epure, autoare de cărți pentru copii. Cei mici au aflat nenumărate amănunte despre carti, dar, mai ales, cât de important este lectura.

Chiar dacă noua tehnologie pare sa-i seducă tot mai mult pe cei mici, Simona Epure considera că dragostea și respectul față de cărți trebuie cultivate încă de la grădiniță. Scriitoarea le recomanda parintilor sa citeasca, zilnic, impreuna cu cei mici cateva pagini din cartile indragite.

Autoarea de cărți pentru copii este convinsa ca, prichindeii pot învăța mult mai repede prin joacă.

Educatoarele Gradinitei cu Program Prelungit ,,Mugurasii” din Rm. Sarat citesc zilnic celor mici din povestile indragite.

La evenimentul organizat de Gradinita cu Program Prelungit ,,Mugurasii” au participat nu doar copiii și cadrele didactice, ci si parintii, care au primit sfaturi pretioase despre modul in care pot transforma copiii in prietenii cartilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>