Menu

SĂ PREȚUIM TIMPUL LIBER

Pretuiti fiecare secundă din timpul liber. O spun psihologii care consideră că timpul petrecut impreuna cu familia, o plimbare in natura, vizionarea unui film sau citirea unui roman indragit sunt doar cateva amănunte ale vieții cotidiene care ne pot încărca cu energie pozitivă și ne oferă un tonus fizic și psihic bun. Specialiștii spun ca trebuie sa acordam mare atentie timpului pe care il petrecem pentru noi si familie, pentru reîncărcarea bateriilor și găsirea unor surse de energie și relaxare:

Psihologii recomanda sa ne oprim din goana cotidiana si sa ne oferim mici momente de relaxare, pentru a ne simți împliniti cu adevărat. Specialistii mai spun sa strecuram printre activitatile cotidiene și unele care ne relaxeaza.

Petrecerea timpului liber în familie reprezintă și o modalitate de consolidare a relației dintre părinți și copii. Clipele petrecute împreună de membrii familiei și presărate cu momente creative și emoții constructive sunt neprețuite.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>