Menu

AU UITAT SĂ MAI CÂȘTIGE

SCM Gloria Buzau a uitat să mai câștige în liga a doua de fotbal. Ieri, in etapa cu numarul 14 din Liga 2, jucătorii antrenați de Ilie Stan au suferit o nouă înfrângere, la Pitești, în fața formației FC Arges. Gazdele s-au impus cu scorul de 3-1, dupa reusitele lui Blejdea, de două ori, Popescu, respectiv Alexandru, pentru buzoieni.

Echipa din Crâng a dominat teritorial prima repriza, dar piteștenii au intrat in avantaj la pauza contrar cursului jocului. Asta si dupa ce Tucaliuc a fost faultat la marginea careului pitestean in min. 34, dar arbitrul a considerat simulare la jucatorul buzoian si l-a sanctionat cu cartonas galben. SCM Gloria a revenit in joc dupa golul lui Alexandru din lovitura libera, în minutul 50. A urmat însă o eroare capitala a portarului Stoian care a iesit defectuos la o centrare, iar mingea respinsa direct in picioarele lui Popescu a fost trimisa spectaculos, sub transversala, in poarta goala. Golul lui Blejdea din prelungiri a pus capat meciului, iar buzoienii au rămas cu 20 de puncte si o partida restanta cu Poli Timisoara. Etapa viitoare, SCM Gloria Buzau asteapta vizita formatiei Farul Constanta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>