Menu

SE APROAPIE IARNA, SCHIMBAȚI ANVELOPELE!

N-a venit inca iarna insa soferii trebuie să fie pregatiti sa circule în siguranță pe șoselele acoperite de polei sau zăpadă. Codul Rutier îi obligă pe conducătorii auto să aibă cauciucuri de iarnă când circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, indiferent de perioada calendaristică. Polițiștii buzoieni anunță că vor aplica amenzi usturătoare dacă descoperă în trafic șoferi care nu respectă legea, în zile când carosabilul este periculos.

Proprietarii de mașini trebuie să știe că anvelopele de iarnă poartă însemne speciale care pot fi reperate ușor de către politiști. Inițiale precum MS, M+S sau M&S sunt marcate pe toate anvelopele de iarnă și pot fi ușor recunoscute.

Realizate dintr-un material mai moale, anvelopele de iarnă își păstrează proprietățile la temperaturi sub 7 grade Celsius, oferind aderență bună chiar și în condții de carosabil acoperit de noroi, zăpadă sau gheață. Compoziția lor chimică oferă nu numai un contact bun cu carosabilul, dar și performanțele de frânare superioare, în sezonul rece.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>