Menu

PUȚINE CERERI PENTRU AJUTOARE

Râmnicenii cu venituri mici pot beneficia și în acest an, timp de 5 luni, intre noiembrie si martie, de subventionarea costurilor de incalzire in sezonul rece. In functie de venituri, ajutorul pentru incalzirea locuintei poate acoperi o parte din costurile cu energia termica, energia electrica, gazele naturale sau lemne. Pana in prezent, la Rm. Sarat, numarul solicitărilor în vederea acordării de ajutoare pentru încălzire este destul de mic comparativ cu anii anteriori.

Cele mai putine cereri primite de Direcția de Asistență Socială din partea ramnicenilor vizează incalzirea locuintei cu energie electrica.

Râmnicenii care solicită ajutoare pentru încălzire pe timpul iernii trebuie să depună cererea şi declaraţia pe proprie răspundere, însoţite de actele doveditoare privind identitatea și veniturile la sediul Direcţiei de Asistență Socială. La completarea cererii, titularul are obligatia de a mentiona corect componenta familiei, precum si bunurile mobile si imobile detinute.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>