Menu

PRIMA GRĂDINIȚĂ DIGITALIZATĂ

O grădiniță din municipiul Buzău este prima grădiniţă pilot din ţară cu acces la un serviciu online prin care educatoarele pot fi în permanență în contact cu preșcolarii, cu părinții și cu colegii. Este vorba despre platforma educațională Adservio, déjà  introdusă cu succes în şcolile din Buzău, și care a fost implementată și la Grădiniţa cu Program Prelungit „Cei 7 pitici” din municipiu. Deschiderea oficială a experimentului de implementare a platformei digitale educaţionale la grădiniţa din cartierul Micro 14 a avut loc ieri.

Scopul acestui program este de a-i ţine conectaţi pe părinţi la activitatea educaţională a copiilor, de a cunoaşte ceea ce fac cei mici zi de zi şi astfel, de a îmbunătăţi calitatea actului educaţional. Prin intermediul unei tablete sau smartphone, platforma Adservio permite utilizatorilor să creeze rapid grupuri şi clase, să aloce şi să corecteze teme, să programeze lucrări de control şi teze, să urmărească progresul elevilor şi nu doar atât.

Platforma Adservio este funcțională deja în toate școlile și liceele din municipiul Buzău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>