Menu

DESPRE PROVOCĂRI ȘI OPORTUNITĂȚI LA CONVENTIA A.C.e.R.

Oaspeți importanti din politica, administratie și din industria telecomunicațiilor au fost prezenti, astazi, în Capitală, la ediția a VII-a Convenției Naționale de Comunicații Electronice, cel mai important eveniment al anului dedicat industriei de telecomunicații din România. Evenimentul găzduit de Hanul lui Manuc, din București, a reunit principalii jucători de telecomunicații din țară, marii furnizori de echipamente si soluții tehnice din domeniu, dar și reprezentanți ai unor importante trusturi media internaționale, nationale și locale. Evenimentul a fost deschis de președintele A.C.e.R, Adrian Neagu, președinte al TV Sat Media Grup.

In cadrul reuniunii ACeR de astăzi, participanții au avut ocazia să afle noutăți despre viitorul conținutului TV si al tehnologiei media de top, să asiste la dezbateri despre oportunitățile si provocările pieței de telecomunicații, cu reprezentanți ai tuturor companiilor și autorităților relevante din industrie. A.C.e.R. este singura organizație profesională din țară care susține companii din toată industria de comunicații electronice din România, de la televiziune prin cablu și satelit sau cu emisie terestră, până la posturi TV locale și furnizori de echipamente și soluții tehnice.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>