Menu

ACCIDENT CU 5 RĂNIȚI, DIN CAUZA NEATENȚIEI

Accident cumplit, ieri seară, pe șoseaua europeană 85, în apropiere de municipiul Buzău. În timp ce conducea un autoturism dinspre Buzău către București, o femeie în vârstă de 49 de ani, din Capitală, a pătruns pe contrasens și a intrat în plin într-un autovehicul care circula din sens opus. Cea de-a doua mașină era condusă de un bărbat de 30 de ani, din comuna Vadu Pașii.

După coliziune, autoturismul Opel condus de bucureșteancă a luat foc. Câțiva șoferi care au fost martori la incident au sărit imediat în ajutor însă flăcările au fost stinse de către primul echipaj de pompieri care a sosit la intervenție.

În urma accidentului, au fost răniți ambii șoferi, dar și 3 femei, toate pasagere în autoturismul care circula dinspre București. Este vorba despre două tinere din Vadu Pașii, de 32 și 24 de ani, și o femeie de 31 de ani, din comuna Podgoria.

Victimele au fost transportate la spitalul Județean de Urgență Buzău, pentru îngrijiri medicale. Șoferița vinovată de producerea accidentului a ajuns în stare gravă, însă a fost stabilizată de către medicii de la Urgențe. Ceilalți răniți au suferit leziuni care nu le-au pus viața în pericol. Traficul auto a fost reluat după mai bine de două ore de la producerea accidentului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>