Menu

FEMEIE CĂZUTĂ ÎN FÂNTÂNĂ

Intervenție contra-cronomentru a pompierilor buzoieni, astăzi, în comuna Vadu Pașii, pentru salvarea unei femei căzută într-o fântână. Evenimentul a avut loc la orele prânzului, când femeia în vârstă de 61 de ani a ieșit la fântâna din fața curții pentru a scoate apă. Din motive încă necunoscute, femeia s-a dezechilibrat și a dispărut pur și simplu în fântâna adâncă de 10 metri. Un vecin al femeii a asistat neputuncios la întreaga scenă.

Bătrâna a fost scoasă la suprafață de un echipaj al pompierilor buzoieni și predată mai apoi echipajului medical de la Ambulanță.

Medicii de pe Ambulanță, prezenți cu două echipaje la fața locului, i-au efectuat femeii manevre de resuscitare și au reușit să o salveze. Bătrâna a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, în stare gravă. Medicii sunt însă rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Polițiștii criminaliști au demarat cercetări la fața locului pentru a afla cu exactitate în ce împărejurări a căzut femeia în fântâna din fața casei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>