Menu

LA URGENȚE, DUPĂ O GLUMĂ A COLEGILOR

A fost declanşată o anchetă la Colegiul „B. P. Hasdeu” din Buzău după ce un elev de gimnaziu a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău cu stări de greaţă şi dureri de stomac.

Elevul de 13 ani ar fi băut apă dintr-un bidon de plastic după ora de sport. La început, băiatul nu a dat importanţă faptului că apa avea un gust ciudat şi un miros parfumat.  După ce a ajuns acasă, a început să se simtă rău, motiv pentru care bunicul său a sunat la 112. O ambulanță l-a transportat pe adolescent la Unitatea Primiri Urgențe.

Verificările făcute la unitatea şcolară au arătat că două colege de clasă i-ar fi turnat adolescentului săpun lichid în sticla cu apă, din dorinţa de a face o glumă. Pentru că au avut suspiciunea că adolescentul a înghiţit o substanţă toxică, medicii de la Unitatea Primiri Urgențe au anunţat Poliţia.

Conducerea liceului a demarat o anchetă în acest caz, iar elevele implicate ar putea primi sancțiuni drastice.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>