Menu

ACCIDENTE GRAVE, ÎN ZORI

Val de accidente grave ieri dimineață pe șoselele din județul Buzău. Primul eveniment rutier a avut loc pe Șoseaua Pogonele, la ieșire din municipiul Buzău. În timp ce se deplasa cu autoturismul de la Buzău către Maxenu, un buzoian de 42 de ani a intrat în plin într-o mașină condusă de un bărbat de 33 de ani din Brăeşti, care nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers. Șoferul de 33 de ani, aflat la volanul unui Logan, lăsase două femei la poarta unei fabrici de membrane, după care a întors și a ieșit din parcare fără să se asigure suficient.
Mașina acestuia a fost izbită violent de un SUV, în care se aflau doi tineri. Impactul a fost atât de puternic încât, chiar și cu sistemul airbag declanșat, bărbații din SUV au spart parbrizul cu capul. Ambii șoferi s-a ales cu răni şi au fost transportaţi la spital.

Un alt accident grav a avut loc în zori, în comuna Scutelnici. În timp ce conducea o autoutilitară pe un drum județean, de la  Urziceni către Pogoanele, un ilfovean de 48 de ani a intrat cu mașina într-o  căruță care se deplasa în aceeaşi direcţie şi care nu ar fi fost semnalizat corespunzător. În urma impactului, un bărbat de 60 de ani a murit, iar altul, de 67 de ani, a fost rănit ambii fiind ocupanţi ai atelajului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>