Menu

 INCA DE DIMINEATA

Și șefii administratiei din Rm. Sarat si liderii partidelor politice din municipiu s-au prezentat la urne de la primele ore ale diminetii. Politicienii au votat la sectia de care apartin, iar cei mai multi dintre ei au venit la urne impreuna cu familia.

Cel mai matinal politician din Rm. Sărat a fost Sorin Cîrjan, primarul municipiului, care a venit la vot în jurul orei 9.00. Primarul din Rm. Sărat s-a prezentat la urne impreuna cu fiica sa. Cei doi au votat la sectia nr. 81 din cartierul 7 Noiembrie.

La fel de grăbit a fost și viceprimarul Râmnicului, Nicolae Florian.  Acesta a votat votat in jurul orei 09.15, la sectia numărul 98 din cadrul Scolii Gimnaziale ,,Gheorghe Vernescu”:

Liliana Sbîrnea, senator PSD, si-a exprimat votul in jurul orei 9.30, la sectia din cadrul Colegiului National ,,Al. Vlahuta” din Rm. Sarat.

Stefan Torcarescu, coordonatorul filialei Rm. Sărat a Pro România, a votat la sectia Nr. 83 din cadrul Scolii Gimnaziale ”Vasile Cristoforeanu”:

Imediat după ora 10.00, Gabriel Ionica, presedintele USR Rm. Sarat, s-a prezentat la sectia din cadrul Liceului Teoretic ,,Stefan cel Mare” din Rm. Sarat:

În jurul orei 10.30, a ajuns la vot si Ionut Iuga, consilier local PNL. Politicianul a fost insotit la urne de intreaga familie. Acesta a votat la sectia din cadrul Scolii Vasile Cristoforeanu, de pe strada Principele Ferdinand.

In municipiul Rm. Sarat au fost deschise astăzi 21 de sectii de votare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>