Menu

VOTUL SEFILOR

Liderii partidelor politice din judet, parlamentarii si sefii administratiei buzoiene au venit in mare parte la urne de dimineata. Toti au votat la sectia de care apartin, fie singuri, fie insotiti de membri ai familiei. Cel mai grabit politician buzoian a fost deputatul PSD Sebastian Radu. Acesta a votat, alături de soție, la ora 7.00, la Liceul de Arte.

Matinal a fost si primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. El a mers la urne împreună cu soția, tot la Liceul de Arte.

Grăbit să ajungă la vot a fost și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. Liderul PSD Buzău a mers la urne la ora 08,30, la Școala 5, unde a fost întâmpinat de primarul Constantin Toma.

Tot dimineață a ajuns la urne și liderul organizației județene Pro România, Viorel Dobre. El a votat  la ora 09,00 la Școala numărul 1.

La ora 10,00 a votat și președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu. El a fost nevoit să aștepte la coadă, la secția de votare de la Școala numărul 15.

Tot la ora 10,00 a ajuns la urne și liderul organizației județene USR Buzău, Aurel Simion. El a votat împreună cu soția la secția de votare de la Școala numărul 2.

O oră mai târziu a votat și președintele organizației municipale Buzău a USR, Claudia Cristea. Ea și-a exprimat votul împreună cu întreaga familie la Școala numărul 5.

Consilierul municipal PNL, Constantin Ionescu a ales să voteze la ora 12.00, la Școala numărul 15.

Potrivit datelor statistice furnizate de Biroul Electoral Central,  până la orele prânzului, cei mai mulți dintre votanții din județul Buzău au vârste cuprinse între 45 și 64 de ani, iar cei mai puțini dintre alegătorii prezenți la urne au între 18 și 24 de ani. De asemenea, până la ora 12.00, cei mai mulți alegători din județ au fost bărbați, iar cea mai mare prezență la urne s-a consemnat în mediul rural.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>