Menu

P.S.D., CÂȘTIGĂTOR DETAȘAT

PSD a pierdut alegerile în municipiul Buzău, dar le-a câștigat detașat în Rm. Sărat. Rezultatele provizorii pentru primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale arata ca la Rm. Sarat, PSD a obținut peste 33% din voturile alegătorilor. Pe locul 2 s-a clasat  Pro Romania, cu un procent de peste 22 %, in timp ce PNL s-a situate pe poziția a 3-a, în preferințele electoratului. Liderii politici locali le multumesc ramnicenilor care au iesit la vot pe parcursul zilei de ieri.

Si reprezentantii Pro România din Rm Sărat sunt mulțumiți de rezultate obținute in municipiu.

Liberalii din Rm. Sărat sunt încântați de rezultatul obținut de Klaus Iohannis la nivel national, dar sunt multumiti și de scorul obținut la nivelul municipiului, mai bun decât cel inregistrat la alegerile europarlamentare din vara.

Liderilor partidelor politice din Rm. Sărat sunt mulțumiți și pentru că alegerile de ieri s-au desfasurat normal, fara a se inregistra incidente.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>