Menu

UNII PRUDENȚI, ALȚII BUCUROȘI

Bucurie reținută pentru liderii PSD Buzău, după aflarea primelor rezultate ale alegerilor prezidențiale. Cu Viorica Dăncilă intrată în turul 2, dar la o diferență foarte mare față de câștigătorul alegerilor de ieri, Klaus Iohannis, președintele organizației municipale a PSD Buzău consideră că este nevoie de o resetare a partidului. Mai precis, primarul Constantin Toma sugerează  schimbarea actualei conduceri a partidului, inclusiv a Vioricăi Dăncilă.

Petre Emanoil Neagu, președinte executiv al PSD Buzău și președinte al Consiliului Județean Buzău, nu este însă de aceeași părere cu edilul Buzăului, Constantin Toma. El spune că de abia după turul 2 se poate vorbi public despre o reformă în partid.

În schimb, senatorul PSD Lucian Romașcanu, s-a arătat extrem de optimist după rezultatele de ieri. El consideră că scorul mai bun față de cel obținut la europarlamentare este un semn că PSD, cuViorica Dăncilă în frunte, se află pe drumul cel bun.

Rezultatele provizorii ale alegerilor de ieri au adus multă bucurie în tabăra liberalilor buzoieni. Liderul PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, s-a arătat mulțumit și de rezultatul obținut de partid la nivelul județului, chiar dacă este cu aproximativ 5 procente sub cel obținut de PSD.

În județul Buzău, prezența la vot a fost de 47,95 la sută, puțin peste media națională. Turul 2 al alegerilor prezidențiale va avea loc duminică, 24 noiembrie, iar cetățenii vor avea posibilitatea să pună ștampila pe Klaus Iohannis, candidatul PNL, sau pe Viorica Dăncilă, candidatul propus de PSD.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>