Menu

ACCIDENT CU TREI MAȘINI IMPLICATE

Patru persoane au fost rănite sâmbătă după-amiază în urma unui accident cu trei autoturisme implicate. De vină a fost un şofer de 38 de ani, din Stâlpu, care nu a acordat prioritate când a vrut să pătrundă pe drumul European 85 dinspre Mărăcineni. El a lovit în plin un autoturism condus de o şoferiţă de 19 ani, din Ţinteşti, care se deplasa din către Buzău.

În urma impactului, autoturismele au ricoşat pe sensul de mers opus, lovind o altă maşină, la volanul căreia se afla un bărbat de 65 de ani, din Săgeata.

Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului de 38 de ani şi a unei pasagere din maşina sa, o femeie de 31 de ani, respectiv a şoferiţei de 19 ani şi a unui pasager de 42 de ani, din autoturismul condus de către tânără.  Cele patru persoane rănite au fost transportate la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>