Menu

CONCURENȚĂ ACERBĂ LA SPITAL

Un loc de muncă stabil și bine plătit. Asta îi determină pe aproape 80 de buzoieni să se lupte pentru cele 15 posturi scoase la concurs în această perioadă de Spitalul Județean de urgență Buzău. Concurență acerbă este mai ales pentru posturile de asistent medical în cadrul Unității de Primire Urgențe. Pentru unul dintre cele 9 posturi de asistent medical și asistent medical debutant „se bat” 45 de concurenți.

Pentru postul de asistent medical la cabinetul de Pediatrie din ambulatoriul spitalului vor concura 6 candidați, în timp ce postul de asistent medical debutant la Secția Oncologie este vizat de 9 candidați. Concurență mare este și pentru alte 4 posturi nemedicale.

Proba scrisă a avut loc astăzi iar interviul este programat în data de 18 noiembrie. Afişarea rezultatelor finale va fi făcută pe 22 noiembrie, pe site-ul Spitalului Județean, dar și la avizierul de la intrarea în instituție.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>