Menu

AU REZISTAT DOAR O REPRIZĂ

SCM Gloria Buzău nu a avut ieri nicio șansă în fața liderului Ligii a 2-a de fotbal, UTA Arad, și a mai bifat o înfrângere. Într-o etapă intermediară a ligii secunde, jucătorii antrenați de Ilie Stan au cedat categoric, cu 3-0, după ce la pauză se consemna egalitatea. Deși UTA a pornit mai greu meciul și şi-a creat câteva ocazii importante de a deschide scorul, imprecizia în faza de finalizare şi uneori intervenţiile defensivei buzoiene au ţinut tabela închisă.

Partea a doua a jocului a fost însă la dicreția gazdelor. Arădenii au deschis scorul în minutul 58, atunci când portarul Bolboaşă a degajat lung, iar Buhăcianu, intrat la pauză, a înscris cu un sut lobat de la marginea careului advers. Minutul 64 a adus golul doi pentru arădeni. Moise a centrat de pe partea dreaptă, iar fundaşul Gloriei, Candrera, şi-a introdus balonul în proprie poartă. În minutul 74, SCM Gloria Buzău a rămas în 10 oameni după ce Camara, a primit al doilea cartonaş galben și a fost eliminat. UTA a marcat și a treia oară, prin Ciprian Rus, în  minutul 85, când a înscris superb cu un şut de la 25 de metri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>