Menu

BIROCRAȚIE REDUSĂ ȘI SERVICII RAPIDE

Reducerea birocrației și servicii rapide și de bună calitate oferite cetățenilor și oamenilor de afaceri. Asta își dorește administrația din Rm Sărat, în perioada următoare, prin implementarea unui proiect cu fonduri europene. Proiectul ,,Soluţii informatice integrate pentru simplificarea furnizării serviciilor către cetăţeni si mediul de afaceri şi optimizarea procedurilor administrative la nivelul Municipiului Râmnicu Sărat,, urmărește reducerea timpilor de aşteptare pentru cetățeni, dar și informatizarea unor procese, pentru îmbunătăţirea interacţiunii dintre locuitorii orașului şi administraţia publică locală. Perioada de implementare a proiectului este de 19 luni.

Proiectul urmărește implementarea unei platforme de servicii electronice care va asigura accesul online la serviciile publice gestionate de Primărie. Astfel, solicitările cetățenilor și oamenilor de afaceri vor putea fi mult mai ușor și rapid procesate și, implicit, rezolvate. De asemenea, Primăria Rm Sărat urmărește și dezvoltarea abilităților și cunoștiințelor personalului administrației locale în utilizarea sistemelor informatice.

Anul trecut, printr-un alt proiect cu fonduri europene, Primaria Rm Sărat a organizat cursuri pentru funcționarii publici, in vederea creșterii competențelor profesionale și a conștientizarii rolului lor în relația cu cetățenii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>