Menu

ZI CU GHINION

Zi cu ghinion pentru SCM Gloria Buzau si Handbal Club Buzau 2012, care au parasit terenul invinse in partidele disputate, miercuri, în ligile naționale de handbal. Jucătoarele SCM Gloria au evoluat la Braila in cadrul etapei cu numarul 11 din Liga Florilor, iar gazdele de la Dunarea s-au impus cu 33-27(la pauză18-11). Dupa cum o arata si scorul, gazdele s-au desprins inca de la pauza si au obtinut o victorie clara in fata trupei buzoiene. Dupa acest rezultat buzoiencele antrenate de Ovidiu Mihaila si Romeo Ilie se mentin in plutonul fruntas, locul 4, cu 21 de puncte.

In schimb, Handbal Club Buzau  a jucat pe teren propriu cu Poli Timisoara si a inregistrat un nou esec in Liga Zimbrilor, scor 22-25 (la pauză 14-12). Dupa o evolutie curajoasa in prima repriza, elevii lui Eliodor Voica si Bogdan Constantin au ratat o victorie care parea sa le surada la un moment dat.  Echipa din Timisoara a revenit de la 18-17, în minutul 42 pentru buzoieni si s-a desprins la 20-18, în minutul 50 si 24-22, în minutul 59, iar finalul a fost in favoarea oaspetilor. In urma acestei etape, Handbal Club Buzau 2012 ocupa locul 13, cu 4 puncte.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>