Menu

ȘANTIER ÎN CENTRUL ORAȘULUI

Este șantier în zona centrală a municipiului Buzău. Muncitorii de la firma de amenajări urbane a Primăriei intervin pentru schimbarea la faţă a trotuarelor. Lucrările de decopertare a asfaltului de pe trotuarul paralel cu platoul din Piaţa Dacia au fost finalizate, iar de ieri s-a trecut la îmbinarea dalelor. Vor fi puse pavele pe trotuarele din centru, până în zona Tribunalului Buzău.

De asemenea, lucrările de amenajare a căii pietonale vor ajunge şi pe strada George Emil Palade, până la Gară. Sumele necesare reabilitării trotarelor din centrul oraşului vin din Fondul de Investiţii al Guvernului.

Nu toată lumea este însă de acord cu această inițiativă a Primăriei Buzău. Pe rețelele de socializare au apărut numeroase reacții care scot în evidență faptul că există alte zone în oraș unde este nevoie urgent de reabilitarea trotuarelor, cele din Centru fiind într-o stare acceptabilă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>